Home » Over ons

Over ons

Welkom op de website van WONDRFULL! Dit is begonnen door 2 enthousiaste twintigers die graag hun eigen webshop wilden. Nou hier is hij dan! Helemaal zelf opgericht! We hopen dat het uitgroeit tot iets groots, iets unieks, een webshop waar iedereen het over heeft! Natuurlijk hopen we uiteindelijk echt een fysiek bedrijf te kunnen openen, maar laten we eerst hier maar eens mee beginnen! 

What we do....

Wij kopen sieraden in, maar maken zelf ook een hele hoop! Door te zien wat de klant wil kunnen wij daar ons weer aan aanpassen door zelf weer wat anders te gaan maken. We gaan met de tijd mee en hopen elk kwartaal weer een nieuwe collectie uit te kunnen brengen! Ons doel is om vrouwen en meiden door heel Nederland zich mooi te laten voelen en zichzelf te kunnen laten zien aan anderen. Zelfvertrouwen, dat is wat de mens nodig heeft, toch?! Wij hebben een groot assortiment aan producten. Denk hierbij aan verschillende soorten sieraden, accessoires zoals tassen, scrunchies, riemen, maar ook verkopen we gift sets om aan je moeder, vriendin, zus, etc te kunnen geven! Ohja, en natuurlijk niet te vergeten DIY sets. We willen over een tijdje ook uitbreiden naar kleine interieur artikelen!

Wil je op de hoogte gehouden worden om te zien wat we allemaal doen en gaan doen? Volg dan onze social media kanalen! Heb je een vraag of heb je feedback aan ons? Neem dan contact met ons op, dat stellen wij zeer op prijs!

 

WHAT WILL THE FUTURE HOLD FOR US?