Home » Bezorgen

Bezorgen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Wij doen er uiteraard alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te versturen. 
- Brievenbuspakketjes/pakket besteld op werkdagen vóór 17:00 uur worden de eerstvolgende dag verzonden (mits op voorraad).
*Geen bezorging op zondag
Zodra je pakket ons warehouse verlaat, ontvang je hierover een mail.

Moet ik de verzendkosten betalen?

Wanneer je een bestelling boven de €30,00 plaatst, betaal je geen verzendkosten Plaats je een bestelling van onder de €30,00 euro? Dan kun je kiezen uit verschillende verzendopties. Wij bieden de volgende opties aan:

- Brievenbuspost €1,95

- Brievenbuspakket €3,95 (track & trace code)
- DHL pakket €4,50 (track & trace code)

Voor welke verzendopties kan ik kiezen?

Brievenbuspost

Als jij niet perse een track & track code wil, dan kun je je post ook laten verzenden met een postzegel. Dit moet natuurlijk wel passen in de envelop.

Brievenbuspakket
Dit betekent dat DHL jouw pakketje door de brievenbus aflevert. Bij deze optie ontvang je geen track & trace code. Houd er hiernaast ook rekening mee dat het soms langer kan duren voor jouw brievenbuspakketje wordt afgeleverd ten opzichte van de verzendmethode DHL pakket.

DHL pakket
Wanneer je in de checkout kiest voor de verzendmethode 'DHL pakket' wordt je pakket afgeleverd door een bezorger van DHL. Bij deze verzendmethode ontvang je ook een track & trace code, waarmee jij jouw pakketje kunt volgen vanaf het moment van verzending tot aan de levering. Deze track & trace code ontvang je van ons vanaf het moment dat het pakketje ons magazijn verlaat.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer je hebt gekozen voor de verzendmethode 'DHL pakket' of "brievenbuspakket Track&Trace" kun je jouw pakket volgen met een track & trace code. Je ontvangt, vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaat, een mail met een link naar de website van DHL en je track & trace code. 

Mijn pakket is nog niet geleverd, wat nu?

Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst op goed te track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. Wanneer je hebt gekozen voor een brievenbuspakket, dan heb je geen track & trace code ontvangen. De levering van een brievenbuspakketje kan vaak wat langer duren en deze worden niet bezorgd op zondag en maandag.

Levertijden tussen acties & feestdagen

Tijdens feestdagen en acties is het bij DHL & WONDRFULL vaak drukker dan normaal. Ondanks deze drukte doen we er altijd alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verwerken. Houd er echter rekening mee dat je bestelling wat later bij je aan kan komen dan dat je van ons gewend bent.